Op zaterdag 25 juni staat TRI ROTTERDAM volledig in het teken van de Teamcompetities Triathlon. De hele dag wordt er toegewerkt naar het main event: het NK Standaard Afstand. Teams uit de 1eDivisie nemen het tegen elkaar op over de sprintafstand. Na het NK (Eredivisie) volgt nog een dubbele supersprint voor teams uit de 4eDivisie.

De Divisiewedstrijden maken onderdeel uit van een bredere competitie: de Teamcompetities Triathlon. Ben je benieuwd naar de tussenstanden van de diverse Divisies en uitslagen van eventueel eerdere en latere races, verwijzen we je graag door naar de website van Teamcompetities.

Teamtenten

Teamtenten kunnen geplaatst worden op de groenstrook naast het loop en fietsparcours, direct naast het parkeerterrein. Graag weten we van te voren hoeveel teamtenten er geplaatst worden. Wil je een teamtent plaatsen? Meld deze dan uiterlijk op dinsdag 21 juni aan via onderstaand formulier.

Captainsbriefing

De jury verzorgt voor alle divisies een zogenaamde ‘captainsbriefing’. Deze briefing vindt 60 minuten (Eredivisie: 90 minuten) voor de start van iedere serie Teamcompetities plaats. In het geval van TRI ROTTERDAM zijn de captainsbrievingen op de volgende tijden: 

  • 08.30 uur: 4eDivisie Zuid Mannen – Dubbele SuperSprint
  • 10.00 uur: NK Standaard Vrouwen
  • 12.15 uur: NK Standaard Mannen 
  • 15.00 uur: 1eDivisie Vrouwen – Sprint 
  • 16.15 uur: 1eDivisie Mannen – Sprint

Wielpost

Het fietsparcours van TRI ROTTERDAM is een korte ronde van 5 kilometer. Er zal door de organisatie geen wielpost worden gefaciliteerd.

Parkeerplekken

TRI ROTTERDAM wordt georganiseerd in en rondom de Willem-Alexander Baan in Zevenhuizen. In de directe nabijheid van het evenemententerrein zijn diverse parkeermogelijkheden.

Adres evenemententerrein:
Nely Gambonplein 1
2761 EH Zevenhuizen

PRIJZENGELD

Er is prijzengeld voor de NK-serie dat onderdeel uitmaakt van de Eredivisie Triathlon. In totaal is er €3500 prijzengeld dat over heren en dames wordt verdeeld:

1. € 875
2. € 525
3. € 350

Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search