Benieuwd naar wat je te wachten staat tijdens TRI ROTTERDAM? De uitgebreide versie van de deelnemersinformatie ontvang je twee weken voorafgaand aan het evenement. Lees hieronder wat praktische info!

Adres

TRI ROTTERDAM wordt georganiseerd bij de Willem-Alexander Roeibaan in Rotterdam. De adresgegevens:
Willem-Alexander Baan
Nely Gambonplein 1
2761 EH Zevenhuizen

Afstanden

Zondag 11 juli 2021

Op zondag 11 juli ben jij zelf aan de beurt om bij TRI ROTTERDAM een sprint of Olympische afstand te volbrengen. Het is alweer de 6e editie van dit evenement, dat een uitdaging biedt voor zowel de beginnende als de meer getrainde triatleet! De afstanden voor de sprint- en Olympische afstand zijn als volgt:

  • Junior Challenge: 250 m zwemmen, 10 km fietsen, 2.5 km lopen
  • Sprint triathlon: 750 m zwemmen, 20 km fietsen, 5 km lopen
  • Olympische afstand triathlon: 1500 m zwemmen, 40 km fietsen, 10 km lopen

Faciliteiten bij start/finish

In het hoofdgebouw zijn op de begane grond vier kleedkamers met gratis lockers en douches te vinden.

 

Op de eerste verdieping is het sportcafé te vinden met een groot overdekt terras van waaruit je vrij uitzicht hebt op een groot gedeelte van het parcours. Jouw supporters zijn hier van harte welkom om je aan te moedigen. Ook buiten aan de finish is er voor jouw supporters voldoende gelegenheid jou aan te moedigen. Daarnaast zijn hier diverse catering mogelijkheden met een uitgebreid assortiment aan eten en drinken.

Ophalen startbewijs

Jouw startbewijs haal je op de dag van het evenement op bij de registratiebalie in het clubgebouw van de Willem-Alexander Roeibaan. Je ontvangt hier van ons een pakket met alle benodigdheden. Wat precies? Dat vind je op deze pagina.

Huren racefiets

Heb je geen racefiets? Geen probleem!
Speciaal voor de deelnemers van TRI ROTTERDAM wordt er een kortingstarief aangeboden. Je kunt een racefiets huren voor €45,- door dit aan te geven bij je inschrijving.

Temperatuur

Wij houden de weersomstandigheden nauwlettend in de gaten en brengen updates uit via onze Facebookpagina en op deze website.

Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search