Benieuwd naar wat je te wachten staat tijdens TRI ROTTERDAM? De uitgebreide versie van de deelnemersinformatie ontvang je in de week voorafgaand aan het evenement. Lees hieronder wat praktische info!

Adres

TRI ROTTERDAM wordt georganiseerd bij de Willem-Alexander Roeibaan in Rotterdam. De adresgegevens:
Willem-Alexander Baan
Nely Gambonplein 1
2761 EH Zevenhuizen

Afstanden

Zaterdag 22 juni 2019
Op zaterdag 22 juni staat de Willem-Alexander Roeibaan in het teken van Super Saturday voor alle teams van de Teamcompetitie Triathlon Nederland. De deelnemers van de teams uit de Eredivisie, 1eDivisie, 2eDivisie, 3eDivisie en 4eDivisie staan allen aan de start op de Willem-Alexander Roeibaan. Uiteraard hopen we veel toeschouwers en fans te verwelkomen langs het parcours!

 

Zondag 23 juni 2019
Op zondag 23 juni is het de beurt aan jezelf om de uitdaging van TRI ROTTERDAM aan te gaan. Er kan deelgenomen worden aan zowel de sprint afstand als de Olympische afstand triathlon. Voor het 5e jaar op rij wordt dit evenement georganiseerd voor zowel de beginnende als de meer getrainde triatleet! De afstanden voor de sprint- en Olympische afstand zijn als volgt:

  • Sprint triathlon: 750 m zwemmen, 20 km fietsen, 5 km lopen
  • Olympische afstand triathlon: 1500 m zwemmen, 40 km fietsen, 10 km lopen

Faciliteiten bij start/finish

In het hoofdgebouw zijn op de begane grond vier kleedkamers met gratis lockers en douches te vinden.

 

Op de eerste verdieping is het sportcafé te vinden met een groot overdekt terras van waaruit je vrij uitzicht hebt op een groot gedeelte van het parcours. Jouw supporters zijn hier van harte welkom om je aan te moedigen. Ook buiten aan de finish is er voor jouw supporters voldoende gelegenheid jou aan te moedigen. Daarnaast zijn hier diverse catering mogelijkheden met een uitgebreid assortiment aan eten en drinken.

Ophalen startbewijs

Jouw startbewijs haal je op de dag van het evenement op bij de registratiebalie in het clubgebouw van de Willem-Alexander Roeibaan. Je ontvangt hier van ons een pakket met alle benodigdheden. Wat precies? Dat vind je op deze pagina.

Huren racefiets

Heb je geen racefiets? Geen probleem!
Speciaal voor de deelnemers van TRI ROTTERDAM wordt er een kortingstarief aangeboden. Je kunt een racefiets huren door dit aan te geven bij je inschrijving voor  €45,00.

Temperatuur

Zodra het laatste resultaat bekend is, plaatsen we dit op onze Facebookpagina en op deze website. De regels voor het dragen van een wetsuit:

– Temperatuur onder de 15 graden: wetsuit verplicht

– Temperatuur tussen de 15 en 22 graden: wetsuit niet verplicht, maar wel toegestaan

– Temperatuur boven de 22 graden: wetsuit verboden

Tri-suit kopen

Heb je geen zin om je om te kleden tussen de verschillende disciplines? Dan is een tri-suit de oplossing! In een tri-suit voltooi je alle onderdelen van de triathlon.

Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search