Parcours

Teamcompetities

Nederlands Kampioenschappen Triathlon Standaard & Eredivisie

Zwemmen

1500 meter

Het zwemonderdeel vindt plaats in het water parallel aan de Willem-Alexander roeibaan. Na een waterstart zwem je twee rondes van 750 meter.

Fietsen

40 KM

Na een snelle wissel spring je op de fiets en rijd je een ronde over de brede wegen rondom de roeibaan. Na 8 ronden van 5,3 kilometer fietsen kom je weer bij de wisselzone waar je snel wisselt naar het volgende onderdeel.

Lopen

10 KM

Net als de rest van de parcoursen is het loopparcours heel compact. Dit betekent dat je meteen weer langs het evenemententerrein loopt, waar het publiek je nog een keer op gang schreeuwt. Vervolgens loop je, parallel aan het fietsparcours, langs de roeibaan. Na 1250 meter is er een keerpunt, waarna je weer terugkeert richting het evenemententerrein waar je 4 ronden finisht.

1eDivisie – Sprint

Zwemmen

750 meter

Het zwemonderdeel vindt plaats in het water parallel aan de Willem-Alexander roeibaan. Na een waterstart zwem je een ronde, waarna je ter hoogte van de wisselzone het water weer uit komt.

Fietsen

20 KM

Na een snelle wissel spring je op de fiets en rijd je een ronde over de brede wegen rondom de roeibaan. Na 4 ronden van 5,3 kilometer fietsen kom je weer bij de wisselzone waar je snel wisselt naar het volgende onderdeel.

Lopen

5 KM

Net als de rest van de parcoursen is het loopparcours heel compact. Dit betekent dat je meteen weer langs het evenemententerrein loopt, waar het publiek je nog een keer op gang schreeuwt. Vervolgens loop je, parallel aan het fietsparcours, langs de roeibaan. Na 1250 meter is er een keerpunt, waarna je weer terugkeert richting het evenemententerrein waar je 2 ronden finisht.

4eDivisie – Dubbele SuperSprint

Zwemmen

375 meter

Het zwemonderdeel vindt plaats in het water parallel aan de Willem-Alexander roeibaan. Na een waterstart zwem je een ronde, waarna je ter hoogte van de wisselzone het water weer uit komt.

Fietsen

10 KM

Na een snelle wissel spring je op de fiets en rijd je een ronde over de brede wegen rondom de roeibaan. Na 2 ronden van 5,3 kilometer fietsen kom je weer bij de wisselzone waar je snel wisselt naar het volgende onderdeel.

Lopen

2,5 KM

Net als de rest van de parcoursen is het loopparcours heel compact. Dit betekent dat je meteen weer langs het evenemententerrein loopt, waar het publiek je nog een keer op gang schreeuwt. Vervolgens loop je, parallel aan het fietsparcours, langs de roeibaan. Na 1250 meter is er een keerpunt, waarna je weer terugkeert richting het evenemententerrein waar je na 1 ronde op maakt voor nog een Supersprint, na de tweede keer lopen kom je over de finish!

Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search