De deelnemersinformatie komt een week voor de race hier te staan.

Programma

Tijd Activiteit
13:00 uur Start NK Sprint Mannen
13:40 uur Start NK Sprint Vrouwen

Check-in en -out tijden

Let op dat je je fiets op tijd ophaalt. Je plek in de wisselzone wordt opnieuw gebruikt.

Serie Check-in tijd Check-out tijd
NK Sprint Mannen 10:30 – 12.30 uur 14:00 – 16:00 uur
NK Sprint Vrouwen 11:00 – 13:00 uur 14:45 – 16:15 uur

Teamtenten

Teamtenten kunnen geplaatst worden op het evenemententerrein. Graag weten we van tevoren hoeveel teamtenten er geplaatst worden. Wil je een teamtent plaatsen, meld deze dan uiterlijk op vrijdag 21 juni aan via het volgende formulier:

Let op: als je na 9.00 uur komt dan kun je niet met de auto bij de plek komen waar de tenten worden opgebouwd. In verband met de parcoursafsluiting moet je dan lopen vanaf de parkeerplaats (400 meter).

Registratie

De teamcaptain haalt de registratiekit voor zijn team op en moet alle atletenlicenties van de startende atleten kunnen tonen. Dit is verplicht voor alle teams. Zorg dat je de licenties paraat hebt, om moeilijkheden te voorkomen.
De registratiebalie bevindt zich aan het begin van het evenemententerrein.

Briefings

De captainsbriefings vindt plaats bij de Jurytoren naast de Roeibaan. en wisselzone. De briefings vinden plaats op de volgende momenten:

Tijd Activiteit
11:30 uur Captainsbriefing NK Sprint Mannen
12:10 uur Captainsbriefing NK Sprint Vrouwen

Parkeren

Aan parkeren bij TRI ROTTERDAM zijn kosten verbonden van €5,- per dag, welke bij toegang per pin betaald dient te worden. Voor navigatie naar de parkeerplaats: Hennipgaardepad 2761, Zevenhuizen. Of navigeer naar Van Oudheusdenweg, Zevenhuizen. Volg net voor de roeibaan de bordjes parkeren en de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Vanuit het parkeerterrein: volg de bordjes “Registration”. Vanaf het parkeerterrein is het ongeveer 400 meter lopen naar het evenemententerrein. Mocht deze parkeerplaats vol zijn, dan zullen de verkeersregelaars je wijzen naar een andere parkeerplek. Let op: deze parkeerplek is ongeveer 2 kilometer lopen. Deze parkeerplek is wel gratis. Voor de gratis parkeerplek: parkeren Van Oudheusdenweg, Zevenhuizen (uitkijktoren Willem-Alexanderbaan).

Penaltybox

De ‘Penalty box’ bevindt zich op het fietsparcours ter hoogte van de wisselzone

Wielpost

De wielpost bevind zich naast het evenementen terrein en is bereikbaar bij elke doorkomst.

Parcours

Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search