Testen voor Toegang

Let op: om op een veilige en verantwoorde manier mee te kunnen doen aan TRI ROTTERDAM, vragen we een aantal dingen van je. Het belangrijkste: zorg dat je een geldige ‘QR-code’ in je CoronaCheck App hebt. Dit geldt zowel als deelnemer en als coach.
Uiteraard volgen we de richtlijnen die door de overheid zijn gesteld. Je vindt ze hieronder stapsgewijs, zowel in tekst als in een infographic.

Testen voor Toegang
 • Ben je al gevaccineerd of genezen van een recente Coronabesmetting? Het bewijs van vaccinatie kun je ook laten opnemen in de CoronaCheck-app. Dit bewijs is ook voldoende om ons evenemententerrein te betreden, je hoeft geen test in te plannen.
 • Maak een gratis testafspraak via testenvoortoegang.nl –> andere testen zijn niet geldig. Testen op de evenementenlocatie kan niet: je moet zelf een afspraak plannen via testenvoortoegang.nl.
 • Via testenvoortoegang.nl selecteer je ‘evenement, bijvoorbeeld festival’ en doorloop je alle stappen. Plan je afspraak zo snel mogelijk in, liefst in je eigen woonomgeving.
 • Deze test moet maximaal 40 uur van tevoren worden afgenomen. Deze ‘maximaal 40 uur van tevoren’ geldt voor het moment dat je ons evenemententerrein betreedt en je de uitslag van de test laat zien. Let op: dit geldt dus niet voor de starttijd van je wedstrijd.
  Voorbeeld: stel, je komt op zondag 11 juli om 10:00 uur op onze wedstrijdlocatie. Dat betekent dat je je op vrijdag 9 juli om 18:00 uur – of daarna – laat testen (veertig uur van tevoren of daarna).
 • Testen zijn nodig voor atleten van dertien jaar en ouder. Twaalfjarige (en jongere) atleten hebben geen test nodig.
 • Download na je test de CoronaCheck-app en voer de ophaalcode van je testuitslag (deze uitslag krijg je binnen een uur na je test) in. Met een negatieve uitslag kun je een coronatoegangsbewijs maken.
 • CoronaCheck-app downloaden via Google PlayStore: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.rijksoverheid.ctr.holder
  CoronaCheck-app downloaden via Apple Store: https://apps.apple.com/nl/app/coronacheck/id1548269870
 • De app maakt een QR-code aan. Deze code vormt je digitale coronatoegangsbewijs en laat je zien wanneer je ons evenemententerrein betreedt. Let op: neem ook een identiteitsbewijs mee. Tip: genereer de QR-code thuis in plaats van op locatie, om het doorstroomproces op de evenementenlocatie te versoepelen.
 • Geen smartphone? Via coronacheck.nl kun je een coronatoegangsbewijs maken en uitprinten. Ook dit bewijs is voldoende om ons evenemententerrein te betreden.
 • Verder geldt natuurlijk dat we jullie oproepen zoveel mogelijk anderhalve meter afstand van elkaar te houden.
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search