Teamtenten

Teamtenten kunnen geplaatst worden op de groenstrook tussen het fiets- en het loopparcours. Deze locatie is per auto te bereiken op zaterdag tot 7.30 uur. Daarna zal een drop-off mogelijkheid zijn op de Slingerkade wat ongeveer 450 meter lopen is. Auto’s kunnen hier niet geparkeerd worden.

Registratie

De teamcaptain haalt de registratiekit voor zijn team op en moet alle atletenlicenties van de startende atleten kunnen tonen. Dit is verplicht voor alle teams. Zorg dat je de licenties paraat hebt, om moeilijkheden te voorkomen.
De registratiebalie bevindt zich op de 1e verdieping van het hoofdgebouw van de roeibaan.

Briefings

De captains- en assistentbriefings vindt plaats bij de Zeiltoren.

Let wel: alle divisies 60 minuten voor start.

BEHALVE EREDIVISIE: die 90 minuten voor start.

Teamcompetities – wijzigingen startopstelling

Binnen de 1eDivisie t/m 4eDivisie is het mogelijk op de wedstrijddag maximaal 1 atleet te wisselen. Let op, dit kan alleen tot uiterlijk 90 minuten voor de start (wees dus op tijd) én alleen middels een volledig ingevuld wijzigingsformulier. Denk ook aan de atletenlicentie van de vervanger!
Binnen de Eredivisie is het mogelijk tot uiterlijk 90 minuten voor de start onbeperkt te wisselen, per wissel moet er een volledig ingevuld wijzigingsformulier worden ingeleverd.

Voor de timing is het essentieel dat VOOR de start bekend is met welke chips wordt gestart en in welke VOLGORDE. Controleer bij het ophalen van de registratiekit de startvolgorde en gebruik voor wijzigingen hiervan het wijzigingsformulier.

Parkeren

Parkeren bij de TRI ROTTERDAM is gratis. Voor navigatie naar de parkeerplaats: Van Oudheusdenweg, Zevenhuizen. Volg net voor de roeibaan de bordjes parkeren en de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Vanuit het parkeerterrein: volg de bordjes “Registration”. Vanaf het parkeerterrein is het ongeveer 2 kilometer lopen naar het evenemententerrein.

Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search