Waarom zou ik afzien van mijn compensatie?

 In

Hoewel we het liefst alle atleten volledig zouden compenseren en alle inschrijfkosten zouden willen terugstorten, is de realiteit dat we alle zeilen moeten bijzetten om het jaar door te komen en volgend jaar opnieuw wedstrijden te kunnen organiseren.

Hoe zit dat?
Wij werken met een klein team het hele jaar door aan de organisatie van de TRI HARD wedstrijden. Dat betekent dat we maandelijks enkele vaste kostenposten hebben die, ongeacht de hoeveelheid wedstrijden die we organiseren, betaald moeten worden. Zo hebben wij bijvoorbeeld de maandelijkse personeelskosten en de huur van ons magazijn en kantoor. Normaal gesproken worden deze kosten gedekt door de inkomsten die we vergaren uit inschrijvingen van deelnemers en uit de partnerschappen die wij aangaan met bedrijven die hun merk aan ons willen verbinden. Deze inkomsten liggen nu al sinds begin maart volledig stil, terwijl de vaste kosten het hele jaar door zullen lopen.

Iedere deelnemer die ervoor kiest zijn inschrijfkosten niet te laten compenseren, helpt ons dus de kosten te beperken en maakt het mede mogelijk dat wij in de toekomst weer mooie evenementen kunnen neerzetten. Als dank bieden wij iedereen die hiervoor kiest een exclusieve triathlonhoodie t.w.v. €44,95 aan.

Recent Posts
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search