Teamtenten

Teamtenten kunnen geplaatst worden op de groenstrook tussen het fiets- en het loopparcours. Deze locatie is per auto te bereiken op zaterdag tot 7.30 uur. Daarna zal een drop-off mogelijkheid zijn op de Slingerkade wat ongeveer 450 meter lopen is. Auto’s kunnen hier niet geparkeerd worden.

Meld hier de teamtenten aan

Registratie

De teamcaptain haalt de registratiekit voor zijn team op en moet alle atletenlicenties van de startende atleten kunnen tonen. Dit is verplicht voor alle teams. Zorg dat je de licenties paraat hebt, om moeilijkheden te voorkomen.
De registratiebalie bevindt zich op de 1e verdieping van het hoofdgebouw van de roeibaan.

Briefings

De captains- en assistentbriefings vindt plaats bij de Zeiltoren.

Let wel: alle divisies 60 minuten voor start.

BEHALVE EREDIVISIE: die 90 minuten voor start.

Parkeren

Parkeren bij de TRI ROTTERDAM is gratis. Voor navigatie naar de parkeerplaats: Van Oudheusdenweg, Zevenhuizen. Volg net voor de roeibaan de bordjes parkeren en de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Vanuit het parkeerterrein: volg de bordjes “Registration”. Vanaf het parkeerterrein is het ongeveer 500 meter lopen.

Deelnemersinformatie

Testen voor Toegang

Bij TRI ROTTERDAM wordt er gewerkt met Testen voor Toegang. Dit houdt in dat deelnemers en 1 coach per Ere-/1eDivisieteam een QR-code in de CoronaCheck App moeten kunnen laten zien bij aankomst op het evenemententerrein.

Lees hier meer over de werkwijze en het aanmeldformulier voor coaches en deelnemers.

Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search